Tabor Gozdna šola

Čudovita lokacija, neposredno ob obali Bohinjskega jezera.

Tabor Gozdna šola

Tabor Gozdna šola se nahaja na čudoviti lokaciji neposredno ob obali Bohinjskega jezera in ponuja odlične pogoje za organizacijo vseh vrst taborjenj, izobraževalnih programov ali družinskih pustolovskih počitnic. Tabor je odprt od sredine maja do konca septembra in ponuja nastanitev v 33 nadstandardnih šotorih, opremljenih z udobnimi lesenimi posteljami.

Šotori so postavljeni v treh podtaborih in vsakemu od njih pripada tudi večnamenski šotor, namenjen izvajanju delavnic. Šotor za delavnice je opremljen z električnimi vtičnicami in razsvetljavo.

Prehrana

V taboru zagotavljamo prehrano s tremi obroki dnevno (zajtrk, kosilo, večerja).  Osebje v sodobni in profesionalno opremljeni kuhinji v domu pripravlja zdrave in okusne obroke tudi za večje število udeležencev. Gostje tabornega prostora koristijo jedilnico in teraso hiše, ki stoji ob tabornem prostoru.

Sanitarije

V hiši ob taboru so urejene velike sanitarije z umivalnico, stranišči in tuši s toplo vodo.

Program

Na tabornem prostoru je urejeno tlakovano odbojkarsko igrišče z dodanimi koši za košarko.  Na sredini tabora je glavno ognjišče, ki vsak večer poskrbi za iskrive taborniške večere.  Gozdna šola svojim gostom ponuja tudi vrsto samostojnih in vodenih taborniških pustolovščin.

Okolica Gozdne šole nudi raznotere možnosti. Poleti je jezero enkratno za kopanje in druge aktivnosti na vodi. Tabor je odlično izhodišče za planinske izlete po Triglavskem narodnem parku. V neposredni bližini se nahaja tudi visokogorsko smučišče Vogel in z gondolo se lahko celo leto povzpnete 1000 metrov nad jezero. Okolica ponuja še odlične možnosti za balvansko plezanje, kolesarjenje, veslanje, soteskanje ali rafting.  Blizu so slap Savica, Zlatorogova pravljična dežela in številne druge bohinjske zanimivosti.

 

Pošlji povpraševanje