Pustolovščine

Smeh in veliko veselje ob končnem uspehu sta zagotovljena.

Gozdna šola, taborniški center Bohinj ponuja vrsto preizkušenih taborniških pustolovščin, ki se izvajajo v samem centru in njegovi neposredni okolici. Prav vse zagotavljajo kopico zabave in smeha, a hkrati vključujejo tudi pridobivanje novih spretnosti, učijo reševanja problemov in sodelovanja v skupini. Obseg in vsebine programov so prilagodljivi glede na zmožnosti oziroma posebnosti udeležencev.

Za uspešno izvedbo vsakega programa boste prejeli vso potrebno opremo in podrobna navodila ter usmeritve. Program vam bo v živo in s praktičnimi nasveti predstavil izkušen tabornik.

Vsako pustolovščino oziroma program lahko naročite kot samostojno delavnico v lastni izvedbi ali kot vodeno različico, kar pomeni, da za ves čas trajanja programa rezervirate svojega programskega sodelavca, ki vam bo v celotnem procesu izvajanje preizkušnje nudil pomoč, praktične nasvete (npr.  kako k projektu pritegniti vse sodelavce, kako se loti reševanja problemov v skupini ali zgolj kateri vozel uporabiti) ter vam v kritičnih trenutkih ponudil tudi dodatno roko.

Smeh in veliko veselje ob končnem uspehu sta zagotovljena v obeh primerih!

V Taborniškem centru Bohinj vam ponujamo naslednje pustolovščine:

  • Sortiraj pustolovščine
  • Vse
  • Pustolovščine na jezeru
  • Pustolovščine na kopnem

Izlet v hribe

Taborniški center Bohinj je idealno izhodišče za izlete v Julijske Alpe.

Divja večerja

Pripravite si večerni obrok v lastni režiji, na odprtem ognju.