Hiša Gozdna šola

Popularen počitniški center za družine in skupine.

Hiša Gozdna šola

Hiša Gozdna šola stoji v osrčju Julijskih Alp, na idilični lokaciji le nekaj metrov stran od Bohinjskega jezera, tik ob plaži Naklova glava. V neposredni bližini so spodnja postaja gondole znanega visokogorskega smučišča Vogel, Zlatorogova pravljična dežela, slap Savice in številne druge bohinjske znamenitosti. Čudovita lokacija že več desetletij predstavlja osrednji izobraževalni center slovenskih tabornikov, danes pa tudi popularen počitniški center za družine in skupine, ki uživajo v raziskovanju neokrnjene narave.
Gozdna šola je taborniška hiša z 38 posteljami, razporejenimi v osem različno velikih sob. V hiši sta še dve kopalnici, velik večnamenski prostor (jedilnica/učilnica), dodatna manjša učilnica, klubski prostor in terasa. Hiša je opremljena z avdio-vizualno opremo, velikim projekcijskim platnom in dostopom do interneta.

 

Prehrana

V hiši je profesionalno opremljena kuhinja z vsem potrebnim inventarjem za hitro in zdravo pripravo jedi tudi za večje skupine, gostov ponujamo tri obroke dnevno (zajtrk, kosilo in večerja).

 

Aktivnosti

Okolica Gozdne šole nudi raznotere možnosti. Poleti je jezero enkratno za kopanje in druge aktivnosti na vodi. Tabor je odlično izhodišče za planinske izlete po Triglavskem narodnem parku. V neposredni bližini se nahaja tudi visokogorsko smučišče Vogel in z gondolo se lahko celo leto povzpnete 1000 metrov nad jezero. Okolica ponuja še odlične možnosti za balvansko plezanje, kolesarjenje, veslanje, soteskanje ali rafting. Blizu so slap Savica, Zlatorogova pravljična dežela in številne druge bohinjske zanimivosti.

Na tabornem prostoru je urejeno asfaltno odbojkarsko igrišče z dodanimi koši za košarko. Na sredini tabora je glavno ognjišče, ki vsak večer poskrbi za iskrive taborniške večere. Gozdna šola svojim gostom ponuja tudi vrsto samostojnih in vodenih taborniških pustolovščin.
V času od sredine maja do konca septembra deluje hiša Gozdna šola kot sestavni del tabornega prostora Gozdna šola. V nizki sezoni, od oktobra do srede maja, pa je hiša na voljo za organizirane skupine po predhodni rezervaciji.

Preveri zasedenost

PTSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Na voljo
Rezervirano
Ni na voljo
CENIK

POŠLJI POVPRAŠEVANJE