Tabor Gozdna šola

Čudovita lokacija, neposredno ob obali Bohinjskega jezera.

Tabor Gozdna šola

Na travniku tik ob Bohinjskem jezeru ponuja v poletni sezoni tabor Gozdna šola nastanitev v 33 taborniških šotorih, opremljenih z lesenim dnom in ležišči. Na voljo so tudi trije veliki šotori namenjeni izvajanju delavnic. Šotor za delavnice je opremljen z električnimi vtičnicami in razsvetljavo. Sestavni del tabora je tudi indijanski šotor tipi, ki sprejme do 20 oseb in je idealen za zaključene skupine ob večernem ognju. Skupaj lahko sprejme tabor do 99 gostov

 

Prehrana

Gostje uporabljajo jedilnico in teraso v hiši Gozdna šola, ki stoji ob tabornem prostoru. Ponujamo možnost prehrane s tremi obroki dnevno (zajtrk, kosilo, večerja), pripravljenimi v sodobni in profesionalno opremljeni kuhinji v hiši.

 

Toaletni prostori

V hiši ob taboru so urejene velike sanitarije z umivalnico, stranišči in tuši s toplo vodo.

 

Aktivnosti

Na tabornem prostoru je urejeno asfaltno odbojkarsko igrišče z dodanimi koši za košarko. Na sredini tabora je glavno ognjišče, ki vsak večer poskrbi za iskrive taborniške večere. Gozdna šola svojim gostom ponuja tudi vrsto samostojnih in vodenih taborniških pustolovščin.
Okolica Gozdne šole nudi raznotere možnosti. Poleti je jezero enkratno za kopanje in druge aktivnosti na vodi. Tabor je odlično izhodišče za planinske izlete po Triglavskem narodnem parku. V neposredni bližini se nahaja tudi visokogorsko smučišče Vogel in z gondolo se lahko celo leto povzpnete 1000 metrov nad jezero. Okolica ponuja še odlične možnosti za balvansko plezanje, kolesarjenje, veslanje, soteskanje ali rafting. Blizu so slap Savica, Zlatorogova pravljična dežela in številne druge bohinjske zanimivosti.

Preveri zasedenost

PTSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Na voljo
Rezervirano
Še na voljo
Ni na voljo
CENIK

POŠLJI POVPRAŠEVANJE