Ponudba za društva in klube

Ponudba za društva in klube

 

Nastanitev

Taborniški center Bohinj ponuja idealno kombinacijo nastanitve v hiši in v taboru z že postavljenimi nadstandardnimi šotori, opremljenimi z udobnimi lesenimi posteljami. V taborniški hiši Gozdna šola je na voljo 46 postelj, razporejenih v osem različno velikih sob. Tabor Gozdne šole je postavljen od maja do konca septembra in nudi nastanitev za 66 odraslih ali 99 otrok.

 

Prehrana

V taboru zagotavljamo prehrano s tremi obroki dnevno (zajtrk, kosilo, večerja). V hiši je profesionalno opremljena kuhinja, ki zagotavlja zdravo in okusno prehrano tudi za večje skupine. V hiši so gostom na voljo še velika večnamenska jedilnica.

 

Sanitarije

V domu so urejene velike sanitarije in tuši s toplo vodo za celoten center. V prvem nadstropju je tudi manjša kopalnica, namenjena gostom v hiši.

 

Program

Tabor je razdeljen v tri podtabore, od katerih je vsak opremljen s svojim večnamenskim šotorom, namenjenim izvajanju delavnic. Vsak večnamenski šotor sprejme do 40 udeležencev.

V hiši so gostom na voljo velika večnamenska učilnica/ jedilnica, velik klubski prostor, manjša učilnica in terasa. Učilnice so opremljena z avdio-vizualno opremo, velikim projekcijskim platnom ter dostopom do interneta.

Na sredini tabornega prostora je centralno ognjišče, ki vsak večer poskrbi za iskrive taborniške večere. Na tabornem prostoru je tudi tlakovano odbojkarsko igrišče z dodanimi koši za košarko.

Okolica tabora ponuja obilo možnosti za planinarjenje, plavanje, balvansko plezanje, kolesarjenje, veslanje, soteskanje. Gozdna šola svojim gostom ponuja tudi vrsto samostojnih in vodenih taborniških pustolovščin.

Bližnja okolica Tabora Gozdna šola ponuja obilo možnosti za raznovrstne dejavnosti. Poleti je jezero enkratno za kopanje in druge aktivnosti na vodi. Tabor je odlično izhodišče za planinske izlete in odkrivanje triglavskega narodnega parka. V neposredni bližini se nahaja tudi visokogorsko smučišče Vogel. Z gondolo se lahko celo leto povzpnete 1000 metrov nad jezero. V bližnji okolici se nahajajo tudi slap Savica, Zlatorogova pravljična dežela in številne druge bohinjske zanimivosti.

 

Pošlji povpraševanje